Adeu excessos, adeu quilos de més

Publicat per: Clínica Vida'm

Menjar i les festes de Nadal van de la mà. Però… És hora de posar-se les piles!

Com podem ajudar-te?

El servei de Dietètica i Nutrició de Vida’m et proporcionarà aquelles pautes i règims alimentaris necessaris per a la millora de la teva salut a través de l’alimentació.

Gràcies als experimentats dietistes i nutricionistes de l’equip podem estudiar la salut, els hàbits d’alimentació i l’estil de vida de cada cas, a fi de recomanar i proporcionar els hàbits alimentaris adequats que permetin aconseguir uns objectius cada persona.

El nostre pes no és un indicador directe de si la nostra composició corporal és saludable per a nosaltres/as. El pes és la suma de molts factors: greix corporal, aigua i líquids, massa muscular, greix visceral, ossos…

Farem un estudi de la composició corporal a través d’una bàscula de *bioimpedancia i així determinar quina quantitat de cada factor tenim en el nostre cos.

A més, aprendrem a tenir uns bons hàbits nutricionals per a portar un estil de vida actiu i saludable. Guanyem anys de salut!

Quant costa una sessió amb els nostres nutricionistes?

Per tan sols 60€ t’ensenyarem no sols a menjar, sinó, a iniciar el procés de canvi, atenent les teves necessitats i donant-te eines per a aconseguir els teus objectius.

Si necessites una empenta… contacta’ns! 🙂

Comparteix aquesta publicació