Augment de llavis, l’oferta més demandada

Publicat per: Clínica Vida'm

Els llavis són una de les zones que més criden l’atenció al rostre d’una persona i també els que provoquen més complexos en un/a mateix/a. Actualment, existeixen diversos métodes per a solucionar-ho, i un d’aquests és l’augment de llavis amb àcid hialurònic, del que precisament en parlarem avui.

Abans que res, però, hem de saber què és l’àcid hialurònic (AH), així que us en fem un petit resum:

L’AH és una molècula de polisacàrids anomenada glucosaminoglicans, que forma part de la matriu extracelul·lar de diversos teixits connectius, com el cartílag, la còrnia de l’ull o altres, és a dir es troba de manera natural en el nostre organisme i ajuda, juntament amb altres molècules i cèl·lules, a dotar la pell, d’una bona estructura, elasticitat i volum.

Com és el procediment de l’augment de llavis amb AH?

El més important és que vinguis a una clínica especialitzada com Vida’m, on trobaràs metges estètics per realitzar una valoració adequada i recomanar-te què fer per a obtenir un resultat òptim.

Si finalment et decideixes a fer-ho, començarem el procés amb  l’aplicació d’una anestèsia tòpica, la majoria de vegades en crema, per a minimitzar qualsevol molèstia que es pugui percebre. Després d’uns minuts, les nostres doctores procediran a realitzar les infiltracions amb AH a les zones del llavi a tractar.

Cada cas és diferent i mereix una atenció personalitzada però normalment, aquest procediment triga entre 45 minuts a 1 hora – comenta la Dra. Arranz.

Una vegada s’han acabat les infiltracions, segurament sentiràs els llavis adormits per l’anestèsia però, tot i així, podràs fer vida normal amb algunes recomanacions que et donarem al final.

Quantes sessions es necessiten en l’augment de llavis?

Cada pacient és un cas diferent, requereix una valoració personalitzada i tindrà uns resultats concordes a les diferents estructures dels seus llavis. Sobretot depèn de la hidratació prèvia al tractament i quines siguin les teves expectatives.
En la primera sessió es veuen resultats gairebé immediats, els llavis estaran una mica més inflamats però després d’uns dies veuràs el resultat final d’aquesta primera infiltració.
Normalment després d’una setmana farem una revisió, on valorarem, segons els resultats i expectatives, si necessites una sessió més de retoc.

Quant temps dura l’augment de llavis?

La durada de l’augment de llavis amb àcid hialurònic és relativa. Són diversos factors el que estan en joc, per exemple, les condicions del pacient: la seva edat, tipus de pell, exposició al Sol, etc. D’altra banda es troba el tipus i qualitat d’àcid hialurònic que s’utilitzi. A Vida’m tractem amb varies cases comercials, com Fillmed, Teoxane, Juvederm…, entre d’altres.
És fonamental que entengui’s que els resultats no són per a tota la vida. Normalment, la durada de l’augment de llavis és de 6 a 9 mesos (a vegades una mica més). És a dir que una persona necessitaria només realitzar-se aquest procediment una vegada a l’any, per a poder gaudir dels llavis que desitja.

L’augment de llavis de Vida’m es realitza amb un àcid hialurònic d’ALTA GAMMA, per la qual cosa el resultat és més durador, entre 9 i 12 mesos – explica la Dra. Arranz.

Quin és el preu de l’augment de llavis?

Una de les preguntes que més es fan tots els pacients que volen tenir uns llavis més cridaners, amb millor forma o simplement més hidratats. El preu de l’augment de llavis actualment se situa als voltants dels 300€.

Demana més informació aquí.

Comparteix aquesta publicació