Celebra el Dia de la Mare amb Vida’m!

Publicat per: Clínica Vida'm

Aquest dia especial és una oportunitat per homenatjar la dona més important de la teva vida i demostrar-li quant l’estimes i l’aprecies. A Vida’m, volem ajudar-te a fer-ho d’una manera única i especial.

Hem preparat una selecció de tractaments i regals que sens dubte la faran sentir especial i cuidada. Comencem per la nostra oferta especial en higiene facial “THE CURE” by Natura Bisse, que inclou un 20% de descompte en tots els productes. Aquesta és una excel·lent oportunitat perquè la teva mare es senti rejovenida i revitalitzada.

També oferim 5 sessions d’INDIBA per 320€ (abans 350€) més una sessió de pressoteràpia de regal. Aquest tractament és perfecte per a qualsevol mare que vulgui reduir la cel·lulitis, millorar la circulació i tonificar la seva pell.

Si el que busques és un tractament de bellesa corporal, tenim una oferta irresistible en 5 sessions de pressoteràpia per 70€. Aquest tractament millora la circulació, redueix la retenció de líquids i tonifica els músculs.

I si vols que la teva mare es senti encara més mimada, aprofita la nostra oferta especial del 10% de descompte en el servei de fisioteràpia durant els primers 15 dies de maig amb la compra de qualsevol d’aquests regals.

A Vida’m, ens assegurem que cada tractament sigui personalitzat i adaptat a les necessitats individuals de cada client. El nostre equip de professionals altament capacitats s’assegurarà que la teva mare es senti còmoda i relaxada durant tot el procés.

No perdis l’oportunitat de donar a la teva mare el regal perfecte en el seu dia especial. Truca’ns al 977 249 906 per obtenir més informació i reservar el teu regal per al Dia de la Mare a Vida’m. T’esperem!

Comparteix aquesta publicació