Cirurgia plàstica

A través de l’especialitat mèdica de la cirurgia plàstica, a Clínica Vida’m oferim serveis adreçats a la correcció o millora de l’aspecte físic dels nostres pacients. Realitzem intervencions doncs, a través d’estudiades tècniques quirúrgiques plàstiques, així com utilitzant instruments mèdics i materials de qualitat, a fi de proporcionar aquell resultat estètic que precisa cada pacient.

Unitat de mama

Tècnica que permet augmentar la mida dels pits així com realçar-los, rejovenir-los o equilibrar les asimetries del pit a partir de la col·locació de pròtesis mamàries.

Intervenció que consisteix a reduir els pits, alleugerant-los de pes i retornant-los fermesa.

Cirurgia per aconseguir l’elevació del pit, que ajuda a recuperar un aspecte estètic mes jove, eliminant l’excés de pell.

Consisteix en l’extirpació de la pell i greix abdominal i en la correcció de la flaccidesa muscular.

Tècnica que permet emmotllar diferents zones del cos extraient el greix acumulat.

Unitat corporal

Cirurgia de reducció de pit practicada als homes que presenten un excés de glàndules mamàries.

Intervenció quirúrgica on s’elimina l’excés de teixit dels llavis menors hipertròfics o engrandits de la vulva.

Procediment quirúrgic que reverteix el mugró per millorar l’aparença general del pit.

Unitat facial

Cirurgia facial que té com a objectiu corregir i remodelar les orelles prominents, aconseguint millorar la seva proporció i posició.

Procediment quirúrgic destinat a corregir els defectes de les parpelles, com el despenjament i excés de pell o aparició de les bosses.

Intervenció que corregeix els signes de l’edat més visibles mitjançant la tensió dels músculs de la cara, la reducció de greix, la redistribució de la pell i la eliminació del teixit sobrant.