Classes dirigides d’Hipopressius a Vida’m!

Publicat per: Clínica Vida'm

Com molts sabeu, a Vida’m impartim classes grupals d’abdominals hipopressius. Avui hem volgut parlar amb Carol Driesen, la nova incorporació a l’equip, per a conèixer millor en què consisteix aquesta tècnica.

Els abdominals hipopressius són una tècnica que se centren en la respiració i la postura i ofereixen una varietat de beneficis per a la salut. A Vida’m oferim el servei d’hipopressius mitjançant classes individuals o classes grupals sempre dirigides per a fer correctament la tècnica. La Carol ens explica que de manera grupal és molt divertit i alhora pots aprendre coses dels companys.

Quins són els seus beneficis?

  • Milloren el to muscular en el sòl pelvià i els músculs abdominals
  • Milloren la postura i l’estabilitat del nucli
  • Redueixen el dolor d’esquena
  • Redueixen el risc de lesions
  • Milloren la funció respiratòria
  • Milloren la circulació sanguínia

A més d’aquests beneficis, els hipopressius també els utilitzem com una forma de rehabilitació després del part, ja que ajuden a millorar la recuperació del sòl pelvià.

Com es fan els exercicis?

Es realitzen en una posició asseguda, agenollada o dempeus, amb la columna vertebral en una posició neutral. L’objectiu és inhalar profundament pel nas i, mentre es reté la respiració, contreure els músculs del sòl pelvià i de l’abdomen. Després s’exhala lentament per la boca.

Si no he fet mai hipopressius, com puc començar?

Qualsevol persona pot realitzar exercicis hipopressius, sempre que no existeixin contraindicacions mèdiques específiques. No obstant això, és important tenir en compte que els exercicis hipopressius són una tècnica d’entrenament que requereix pràctica i tècnica adequada per a evitar lesions, és per això que si no els has realitzat mai recomanem primer una valoració amb la nostra professional perquè pugui ensenyar-te correctament la tècnica i obtenir així els màxims beneficis.

Quant costen les classes?

Per només 40€/mes podràs gaudir d’una classe setmanal. Si ets dels que els agrada donar-li canya… per 70€/mes podràs venir dues vegades per setmana!

Pots provar una classe gratuïta i si t’animes, apuntar-te! Per a més informació truca’ns al 977 249 906 o envia’ns un correu a hola@clinicavidam.com

Comparteix aquesta publicació