Classes dirigides

A Clínica Vida’m oferim un conjunt de classes dirigides i d’entrenament personal de la mà de professionals, adreçades a gaudir d’un bon estat físic, així com pensades per millorar la salut i el benestar de la persona. En aquest sentit, realitzem tant dinàmiques personals com dinàmiques de grup adreçades a orientar-nos cap a un estil de vida saludable, així com utilitzant aquestes classes com a complement de necessitats terapèutiques.

Low Pressure Fitness
Programa d’entrenament postural i respiratori inspirat en la tècnica hipopresiva, que combina l’stretching miofascial, la reeducació postural, respiratòria i la mobilització dinàmica neural.

Horari a consultar

Pilates aplicat a la fisioteràpia
Programa que es basa en la combinació de proporcionar estabilitat de diferents segments corporals per a optimitzar la mobilitat en uns altres, permetent així major control del moviment, prevenció de lesions tant en columna vertebral com en les extremitats, i una flexibilitat i alineació que contribueixen a aquesta prevenció.

Horari a consultar

Total Building Construction (TBC)
Programa amb l’objectiu de posar-te en forma, millorar els nivells de mobilitat, estabilitat i desenvolupament de la força; A més, trobaràs un espai educatiu perquè comprenguis el perquè dels exercicis utilitzant material bàsic, molt de benefici i baix risc perquè puguis progressar de manera eficient mitjançant sessions adaptades a les teves necessitats i possibilitats.

Dimarts de 10-11h i dijous d’11-12h

Stretching&Mobility
Programa amb l’objectiu de millorar la teva qualitat de vida, amè i motivant, enfocat a millorar la mobilitat i estabilitat del nostre cos. Mitjançant exercicis segurs i estables ens centrarem en l’objectiu de millorar el patró postural i anar modificant la nostra postura fins a posicions molt més correctes utilitzant material bàsic.

Dilluns d’11-12h, dimarts de 9-10h, dimecres d’11-12h i dijous de 9-10h

GAC (Glutis, Abdominals i Cames)
Programa enfocat a treballar Glutis, Abdominals i Cames des d’una perspectiva més contemporània mitjançant sessions progressives, on partirem de situacions estables a situacions cada vegada més exigents, utilitzant materials com a mitjans elàstics, pesos i el propi pes corporal.

Dimarts d’11-12 i dijous de 10-11h

Senior Fitness
Programa amb l’objectiu de mantenir i/o millorar la forma física global amb sessions grupals que ajudaran a millorar la confiança i relacions socials. Fer exercici contribueix a una millora física i la prevenció de malalties, l’envelliment saludable és una realitat.

Dilluns de 10-11h i dimecres de 10-11h

Relaxació creativa
Relaxa cos i ment per a millorar la teva salut. L’excés de responsabilitats que portem en la nostra motxilla diària ens omplen de més o menys dosi d’ansietat. Per això, és molt útil conèixer algunes tècniques de relaxació.

OBJECTIUS:

 • Aprèn a gestionar la pressió mitjançant diverses tècniques
 • Millora la teva qualitat de vida
 • Obtingues un equilibri saludable en tres àmbits: físic, mental i emocional
 • Aconsegueix un estat de benestar general

TÈCNIQUES:

 • Exercicis per a destensar el cos i alliberar tensions físiques
 • Respiració conscient
 • Relaxació muscular progressiva
 • Tècniques de visualització creativa
 • Diferents tècniques de Meditació
 • Exercicis de taitxí, ioga, etc.
 • Activitats lúdiques de creixement personal

Dijous de 19-20h

Des de que vaig començar les classes de GAC amb l’Aitor la meva vida ha canviat. No m’agradava res l’esport i ara… fins i tot ho NECESSITO!

Júlia ÁlvarezAlumna de GAC

Als meus 79 anys tenia una vida molt sedentària i sortia poc de casa. Gràcies a les classes de Sènior Fitness em sento molt millor i els meus dolors d’esquena han remès.

Eugeni GuaschAlumne de Senior Fitness

Tenia incontinència urinària a causa de l’edat i el metge em va recomanar fer hipopresius. Per casualitat vaig trobar a Vida’m i a la Teresa, una fisio estupenda. Ara amb les meves 2 classes setmanals tot va a la perfecció i no ho deixaria per res del món!

Maite GarcíaAlumne de Low Pressure Fitness

El curs de Relaxació creativa ha estat una experiència gratificant tant pel tracte rebut per la conductora del curs com pel clima de companyonia que s’ha percebut entre les persones que hem participat. Sessió rere sessió ha sorgit l’oportunitat de relaxar cos i ment dins de diferents tècniques i procediments. Sempre hi havia una manera sorprenent de “desactivar” el teu pilot automàtic. Badallar, respirar, establir ancoratges, visualitzar i… molt més és el que he trobat i après a través d’aquest curs. Gràcies Esperanza per compartir la teva experiència vital i coneixements.

EvaAlumna del taller de Relaxació Creativa