Classes dirigides

A Clínica Vida’m oferim un conjunt de classes dirigides i d’entrenament personal de la mà de professionals, adreçades a gaudir d’un bon estat físic, així com pensades per millorar la salut i el benestar de la persona. En aquest sentit, realitzem tant dinàmiques personals com dinàmiques de grup adreçades a orientar-nos cap a un estil de vida saludable, així com utilitzant aquestes classes com a complement de necessitats terapèutiques.

Low Pressure Fitness
Programa d’entrenament postural i respiratori inspirat en la tècnica hipopresiva, que combina l’stretching miofascial, la reeducació postural, respiratòria i la mobilització dinàmica neural.

Horari a consultar

Pilates aplicat a la fisioteràpia
Programa que es basa en la combinació de proporcionar estabilitat de diferents segments corporals per a optimitzar la mobilitat en uns altres, permetent així major control del moviment, prevenció de lesions tant en columna vertebral com en les extremitats, i una flexibilitat i alineació que contribueixen a aquesta prevenció.

Horari a consultar

Total Building Construction (TBC)
Programa amb l’objectiu de posar-te en forma, millorar els nivells de mobilitat, estabilitat i desenvolupament de la força; A més, trobaràs un espai educatiu perquè comprenguis el perquè dels exercicis utilitzant material bàsic, molt de benefici i baix risc perquè puguis progressar de manera eficient mitjançant sessions adaptades a les teves necessitats i possibilitats.

Dimarts de 10-11h i dijous d’11-12h

Stretching&Mobility
Programa amb l’objectiu de millorar la teva qualitat de vida, amè i motivant, enfocat a millorar la mobilitat i estabilitat del nostre cos. Mitjançant exercicis segurs i estables ens centrarem en l’objectiu de millorar el patró postural i anar modificant la nostra postura fins a posicions molt més correctes utilitzant material bàsic.

Dilluns d’11-12h, dimarts de 9-10h, dimecres d’11-12h i dijous de 9-10h

GAC (Glutis, Abdominals i Cames)
Programa enfocat a treballar Glutis, Abdominals i Cames des d’una perspectiva més contemporània mitjançant sessions progressives, on partirem de situacions estables a situacions cada vegada més exigents, utilitzant materials com a mitjans elàstics, pesos i el propi pes corporal.

Dimarts d’11-12 i dijous de 10-11h

Senior Fitness
Programa amb l’objectiu de mantenir i/o millorar la forma física global amb sessions grupals que ajudaran a millorar la confiança i relacions socials. Fer exercici contribueix a una millora física i la prevenció de malalties, l’envelliment saludable és una realitat.

Dilluns de 10-11h i dimecres de 10-11h


Des de que vaig començar les classes de GAC amb l’Aitor la meva vida ha canviat. No m’agradava res l’esport i ara… fins i tot ho NECESSITO!

Júlia ÁlvarezAlumna de GAC

Als meus 79 anys tenia una vida molt sedentària i sortia poc de casa. Gràcies a les classes de Sènior Fitness em sento molt millor i els meus dolors d’esquena han remès.

Eugeni GuaschAlumne de Senior Fitness

Tenia incontinència urinària a causa de l’edat i el metge em va recomanar fer hipopresius. Per casualitat vaig trobar a Vida’m i a la Teresa, una fisio estupenda. Ara amb les meves 2 classes setmanals tot va a la perfecció i no ho deixaria per res del món!

Maite GarcíaAlumne de Low Pressure Fitness

Estava preparant-me les oposicions de bomber i va haver-hi un moment que no avançava… Gràcies a l’Aitor i a les seves classes de TBC he pogut realitzar el meu somni i sentir-me com mai. Sou els millors!

Oscar MartínAlumne de TBC