Com diferenciar la gana real de la gana irreal?

Publicat per: Clínica Vida'm

A Clínica Vida’m t’ajudem a diferenciar la gana real de la gana irreal. Coneixes aquests termes?

GANA IRREAL

La gana irreal arriba de sobte. El desig és mental i només es pensa en cert sabor o textura. Quan apareix, ens ve de gust menjar alguna cosa específica, normalment salada o dolça. Així, mengem de manera automàtica i sense pensar (menjar una bossa de patates sense adonar-se’n). Amb la gana irreal no parem de menjar quan s’està satisfet, seguim fins a dir “l’última i prou ”.

GANA REAL

La gana real arriba gradualment. Sentim la fam a l’estómac, com un rugit o buit. Qualsevol menjar pot satisfer-nos en aquest moment. Som conscients de les quantitats que es mengen. En el cas de la gana real, parem de menjar quan estem plens.

Per a Clínica Vida’m el teu benestar és el més important. Disposem d’àmplies instal·lacions equipades amb els últims avenços tecnològics i d’un equip de professionals especialistes de la salut, que resoldrà les teves consultes oferint un tracte humà i personalitzat. Si vols conèixer més sobre la gana real i irreal, l’equip de dietètica i nutrició de Clínica Vida’m estarà encantat d’atendre’t, aportant-te solucions perquè puguis gaudir d’una vida més activa, plena i satisfactòria.

Comparteix aquesta publicació