Conveni amb Clínica Egos: la millor Cirurgia Plàstica a Tarragona

Publicat per: Clínica Vida'm

WOOOW! Notícia bomba a Tarragona.

Ens complau compartir-vos una increïble novetat que segurament us farà tanta il·lusió com a nosaltres. Hem signat un contracte de col·laboració amb una clínica de renom en el camp de la Cirurgia Plàstica: Clínica Egos del Grup Quirón!

Clínica Egos és reconeguda per la seva excel·lència en cirurgia estètica i plàstica, i ha estat un referent durant més de 15 anys en fer sentir millor els seus pacients. Treballant estretament amb el prestigiós grup Quirón, el seu enfocament en la qualitat de l’atenció i els resultats ha estat el seu segell distintiu.

Amb ubicacions a diverses ciutats, incloent Barcelona, Madrid, Badalona, Girona, Tarragona (sí, també aquí!), Sabadell, Castelldefels i Sant Cugat del Vallès, Clínica Egos compta amb un equip de professionals altament capacitats en diverses intervencions quirúrgiques estètiques.

Unint forces amb Clínica Egos, esperem enriquir la nostra gamma de serveis i oferir-los als nostres pacients de Vida’m accés a una àmplia varietat de procediments especialitzats en Cirurgia Plàstica.

El nostre objectiu sempre ha estat oferir-vos la millor atenció mèdica possible, i aquesta col·laboració és un pas emocionant en aquesta direcció. Podrem proporcionar-vos opcions addicionals per a aquells que busquen millorar el seu benestar i autoestima mitjançant la cirurgia estètica.

Mantingueu-vos atents a les properes comunicacions, on us informarem més detalls sobre els nous serveis disponibles i com podreu beneficiar-vos d’aquesta col·laboració amb Clínica Egos.

A Clínica Vida’m, seguim compromesos amb la vostra salut i benestar integral, i estem emocionats de compartir aquest nou capítol en el nostre camí cap a l’excel·lència en la cura mèdica.

Comparteix aquesta publicació