De la mà amb La casa del Training

Publicat per: Clínica Vida'm

Vida’m i La casa del Training han unit forces per a promoure totes dues empreses i oferir importants avantatges als seus clients.

Gerard Torres, creador de la casa del Training i Adrià Adam, director de Vida’m, creuen que aquests dos projectes poden anar perfectament de la mà ja que l’esport forma part de totes dues filosofies.

La casa del Training és una plataforma d’entrenament i nutrició en línia que té com a principal objectiu aconseguir que cada persona pugui canviar radicalment el seu cos acompanyada del nostre equip de professionals de l’exercici físic i la nutrició. El nostre lema “Benvingut a la teva nova vida” ja indica que aquí aconseguiràs el cos que sempre has desitjat, comenta Torres.

Estem molt contents de poder col·laborar amb ells; donis de fa temps que els seguíem i poder créixer de la mà ens ajudarà a fomentar l’activitat física dels nostres pacients, explica Adam.

A més, tots els pacients de Vida’m es bonificaran d’un mes totalment gratuït en la plataforma (www.lacasadeltraining.com) + una samarreta oficial de regal, i els clients de La casa del Training obtindran un 5% de descompte en tots els serveis que ofereix la clínica.

Comparteix aquesta publicació