Descobreix el revolucionari Big Allurion Ingerible a Clínica Vida’m de Tarragona amb 6 mesos de seguiment inclòs

Publicat per: Clínica Vida'm

Busques una solució efectiva per a perdre pes sense cirurgia? Coneix el tractament Big Allurion Ingerible a Clínica Vida’m de Tarragona, que a més ofereix 6 mesos de seguiment per a garantir el teu èxit en la pèrdua de pes de manera segura i controlada.

Aquest procediment innovador ofereix resultats significatius sense cirurgia, convertint-se en una opció popular per a aquells que desitgen aconseguir les seves metes de pèrdua de pes de manera efectiva i sense complicacions.

A Clínica Vida’m de Tarragona estem compromesos amb el teu benestar i t’oferim una solució integral per a la pèrdua de pes: el revolucionari tractament Big Allurion Ingerible proporciona resultats efectius i supervisats ​​per professionals mèdics, sense la necessitat de sotmetre’t a una cirurgia.

Què és el Big Allurion Ingerible?

El Big Allurion Ingerible és un sistema de pèrdua de pes no quirúrgic que es basa en la ingesta d’un baló intragàstric ingerible. Aquesta pilota, una vegada ingerit, s’omple amb una solució salina per a crear una sensació de sacietat, la qual cosa ajuda a reduir la ingesta d’aliments i promou la pèrdua de pes, comenta Adrià, Director de Vida’m.

Com funciona?

El procediment és simple i sense necessitat de cirurgia. El pacient ingereix una càpsula que conté el baló intragàstric; una vegada en l’estómac, un metge professional plena la pilota amb una solució salina a través d’un tub prim unit a la pilota. Aquest procés es realitza en una consulta ambulatòria i sense necessitat d’anestèsia, la qual cosa el converteix en una opció atractiva per a aquells que busquen evitar intervencions quirúrgiques.

Avantatges del Big Allurion Ingerible:

  • Sense cirurgia: Al no requerir procediments quirúrgics, es minimitzen els riscos associats amb la cirurgia.
  • Temporal: La pilota es retira després d’un temps determinat, generalment 4 mesos, sense necessitat de cirurgia.
  • Supervisió mèdica: El procediment es realitza sota la supervisió de professionals mèdics especialitzats.
  • Efectivitat: Molts pacients experimenten una pèrdua de pes significativa durant el temps en què la pilota està en l’estómac.

Seguiment de 6 mesos: un avantatge addicional

A més d’oferir el procediment Big Allurion Ingerible, en Clínica Vida’m de Tarragona ens preocupem pel teu progrés a llarg termini. És per això que incloem un programa de seguiment integral de 6 mesos una vegada completat el procediment. Aquest seguiment està dissenyat per a monitorar la teva evolució, brindar-te suport continu i ajustar qualsevol aspecte necessari per a assegurar resultats òptims i duradors en el teu viatge cap a un pes saludable.

Beneficis del seguiment a llarg termini:

  • Assessorament personalitzat: El nostre equip mèdic et guiarà en l’adopció d’hàbits saludables per a mantenir els resultats obtinguts.
  • Avaluacions periòdiques: Realitzarem controls regulars per a verificar el teu progrés i ajustar el tractament segons les teves necessitats individuals.
  • Suport integral: Estem compromesos a proporcionar-te el suport necessari durant tot el procés, responent a les teves inquietuds i brindant-te motivació per a aconseguir els teus objectius de pèrdua de pes.

El Big Allurion Ingerible en Clínica Vida’m de Tarragona no sols és una solució innovadora per a la pèrdua de pes, sinó que també es complementa amb un seguiment de 6 mesos, assegurant resultats efectius i duradors. Uneix-te a nosaltres en aquest viatge cap a un estil de vida més saludable i experimenta el suport continu dels nostres professionals mèdics altament qualificats.

Comparteix aquesta publicació