Infiltracions per les ulleres: una solució ràpida i efectiva

Publicat per: Clínica Vida'm

Les ulleres són un dels problemes més comuns a l’hora de cuidar la pell, i sovint es converteix en una frustració per a aquelles persones que la pateixen. És per això que avui hem parlat amb el Dr. Javier Ribelles, metge estètic de Vida’m, per saber les causes de les ulleres i algunes maneres efectives per poder tractar-les.

Què són les ulleres?

Les ulleres són el resultat d’una acumulació de sang i líquid sota els ulls que pot donar lloc a un aspecte fosc o enfonsat. Pot afectar qualsevol persona, però és més comú que ho pateixin persones amb la pell més fina i blanca.

Quines són les causes de laparició dulleres?

  • Fatiga i estrès: La fatiga i l’estrès poden fer que els vasos sanguinis es dilatin i activi l’acumulació de sang i líquid sota els ulls
  • Manca de son: descansar les nostres hores és molt important per prevenir les ulleres. La falta de son agreuja el problema ja que la pell no té prou temps per reparar-se i rejovenir-se durant la nit
  • Mala alimentació o al·lèrgies: en provocar una inflamació al cos, fa que la zona de l’ullera també resulti afectada
  • Genètica i edat

Com podem prevenir-les i tractar-les?

Afortunadament, hi ha diverses maneres efectives de tractar les ulleres. En primer lloc, és important tractar la causa del problema, com ara:

  • Dormir les hores suficients
  • Reduir l’estrès
  • Seguir una dieta saludable

Si la causa és la genètica o l’edat, poc se’n pot fer, però hi ha certs tractaments que poden ajudar a reduir-ne l’aparença. Un dels tractaments més comuns són els contorns dels ulls. Aquestes cremes utilitzen ingredients com vitamina C, retinol o cafeïna, que ajuden a reduir l’aparença de les ulleres.

Si estèticament et crea inseguretat, malestar o simplement vols tenir un millor aspecte i dir adéu a la cara cansada, la infiltració d’àcid hialurònic serà la teva solució.

El Dr. Javier Ribelles, així com tots els nostres metges estètics són especialistes en aquest tractament, si vols saber més informació i demanar una primera visita gratuïta, contacta amb nosaltres!

Comparteix aquesta publicació