Estètica Tarragona

Un espai per mimar-te i cuidar la teva bellesa natural

En recerca de la millora de l’aspecte físic de cada pacient, a Clínica Vida’m hem incorporat tècniques estètiques, teràpies i tractaments que t’ajudaran a obtenir una imatge més estilitzada i elegant, i que afavoriran que et sentis bé amb tu mateix/a.

A través de tècniques d’estimulació per radiofreqüència com INDIBA ® DEEP BEAUTY, impulsarem aspectes com la reafirmació de la pell, el rejoveniment facial, les tècniques d’anti-aging o els tractaments capil·lars. Unes teràpies realitzades sota control d’especialistes que poden complementar-se amb tractaments estètics de NATURA BISSÉ i SKINCLINIC.

INDIBA

La radiofreqüència INDIBA és un tractament indolor i sense efectes secundaris, que per les seves propietats regeneratives s’empra en el rejoveniment de la pell, aconseguint un aspecte revitalitzat i ferm en cara i coll.

Preu: Sessió 70€  – Abonament 10 650€ (IVA inclòs)

La solució definitiva per a la flaccidesa corporal. Es tracta d’un tractament de gran eficàcia gràcies a la seva acció regeneradora, refermant i cicatritzant que és capaç de millorar la flaccidesa, actuar sobre el greix, dolors musculars, inflamacions…

Preu: Sessió 70€  – Abonament 10 650€ (IVA inclòs)

Tractaments facials

Tractament facial que neteja la pell en profunditat, desintoxicant-la i alliberant-la de l’estrès cutani, mitjançant una exfoliació suau, constant i no agressiva, que aconsegueix eliminar les cèl·lules mortes i restes d’impureses sense deixar marques amb una extracció gens dolorosa.

Preu: 75€ (IVA inclòs)

Exclusiu tractament oxigenant que refresca i restaura el to saludable de la pell. Mitjançant l’acció del peròxid d’hidrogen, l’actiu Oxy-Flow i de l’aigua viva (una aigua rica en vitamines i minerals), aquest relaxant ritual proveeix a la pell de l’oxigenació necessària.

Purifica intensivament, aclareix la hiperpigmentación, és ideal per a persones que treballen de nit, en ambients contaminats, fumadors, viatgers freqüents…

També apaivaga les pells congestives, pells amb rosàcia i capil·lars trencats o dilatats.

El seu exclusiu protocol de 60 minuts s’adapta a les necessitats de la pell, tant en una pell jove asfixiada, una pell amb els primers signes de l’edat que presenta oclusió o una pell envellida i sense moviment.La pell respira, s’oxigena, s’il·lumina i allisa i es restableix de nou el to saludable en tota la seva extensió.

Preu: 75€ (IVA inclòs)

Si l’ús de la mascareta, l’estrès o altres factors han fet que la teva pell s’hagi tornat més sensible, és probable que ara tinguis alguns símptomes com a irritacions, enverlliment (eritema) o fins i tot descamació. Per a tractar la pell sensibilitzada, la millor solució és escollir tractaments que incloguin ingredients reparadors i enfortidors i que augmentin el llindar de tolerància cutània.

Precisament, aquest és l’objectiu del tractament S.O.S Sensibilitat. Un ritual específicament dissenyat per a recuperar i reforçar la pell, que la repara en profunditat i li aporta una immediata sensació de calma, alleujament i confort. A més, combat la microinflamació, causant de l’envelliment prematur de la pell.

Preu: 65€ (IVA inclòs)

Frena les impureses i lluentors de la teva pell

Oblida’t del greix amb aquest eficaç tractament purificant, on farem una profunda exfoliació seguida d’ingredients equilibrants com els aminoàcids naturals de queratina, els poderosos extractes botànics sebo-reguladors i la vitamina B, els quals corregeixen la tendència greixosa de la pell. El tractament finalitza amb una màscara purificant per a aconseguir el reaultat desitjat: una pell fresca, neta i lluminosa.

Preu: 65€ (IVA inclòs)

Exclusiu tractament on una potent injecció d’antioxidants farà reflotar les pells cansades i asfixiades.

Els antioxidants, i en concret la Vitamina C, i independentment de l’edat, prolonguen la joventut i la tersura de la pell gràcies a la seva capacitat de protegir i afavorir la regeneració de les cèl·lules i del sistema immunològic.

Per això, la Vitamina C és un dels antioxidants més preuats en estètica, sobretot pel seu efecte directe en els nivells de col·lagen de la pell. A més, és essencial per a la síntesi del col·lagen en el nostre organisme, entre altres funcions protectores i curatives.

El tractament Citrus Vita-Essence és un escut protector, antioxidant i regenerador que combina diferents fonts de Vitamina C en elevades concentracions per a aconseguir una màxima sinergia i eficàcia en el seu protocol.

El resultat és una pell exquisida, resplendent i carregada de lluminositat, sense la petjada que el cansament, el Sol o els hàbits poc saludables deixen en ella.

Preu: 80€ (IVA inclòs)

Excepcional tractament antiaging per a pells madures amb una exclusiva combinació d’ingredients altament eficaços que li aporten un extraordinari poder reafirrmant i regenerador, actuant a nivell dèrmic en el propi cor de la pell.

La seva acció de fermesa i elasticitat, redueix les arrugues i línies d’expressió oferint resultats espectaculars per a les pells que precisen un tractament intensiu de xoc profundament nutritiu i hidratant.

A més, proporciona un efecte lífting, nodreix, hidrata i regenera la pell, redefineix l’oval facial, redueix les arrugues i línies d’expressió i combat les deficiències hormonals típiques de la pell madura.

Preu: 90€ (IVA inclòs)

Tractament pel contorn dels ulls i llavis que provoca un efecte d’antienvelliment evitant les primeres arrugues. A més, els productes utilitzats protegeixen dels raigs UVA.

Preu: 45€ (IVA inclòs)

Tractament essencial per fer cada 3-4 mesos adequat per a tot tipus de pell, on aconseguiràs hidratar, equilibrar i regenerar la pell.

És el tractament bàsic de Vida’m, amb productes d’altíssima qualitat, per cuidar la pell del rostre i que inclou una neteja de cutis, extracció d’impureses (punts negres), renovació cel·lular i hidratació.

Preu: 45€ (IVA inclòs)

Tractament per excel·lència de Natura Bissé que amb una completíssima injecció d’ingredients molt potents, aplicats minuciosament en el solc de l’arruga mitjançant un massatge, activen de manera notable la microcirculació, potenciant l’oxigenació de la pell i dels músculs facials.

El tractament podem dividir-lo en tres etapes: exfoliació rejovenidora i ultralluminosa, tractament reestructurant d’efecte lífting i, finalment, l’aplicació d’una màscara reparadora.

Aconsegueix gairebé el mateix efecte que el Bótox, però sense agulles.

Per a qui? Per als qui no volen entrar en l’univers de les microinjeccions, però busquen resultats similars; i per als qui sí han començat a infiltrar-se toxina botulínica o mesoteràpies facials però busquen potenciar i prolongar els seus efectes.

Preu: 110€ (IVA inclòs)

Tractament mínimament invasiu, utilitzat amb un capçal de 12 micro agulles per a la inducció de col·lagen, elastina, vitamines per a així combatre l’acne, taques, marques, cicatrius i en definitiva combat l’envelliment de la pell.

 1. Cicatrius: Estimula la protecció de nou col·lagen i l’elastina, millorant la qualitat i textura de la pell.
 2. Acne: Actuant contra això, redueix els barbs, l’excés de greix, eliminant les pells mortes i agregant un efecte anti inflamatori.
 3. Taques facials: Ajuda a donar lluminositat i normalitat al to de la pell, regenera i suavitza el rostre atorgant una major uniformitat al cutis.
 4. Anti-edat: aporta propietats antioxidants, protegint la pell, estimula la producció de col·lagen, afavoreix la regeneració de fibroblasts i així aconseguim la reducció de porus, afavorim l’estimulació sanguínia i millorar la textura, uniformitat i la qualitat de la pell.

Preu: 60€ (IVA inclòs)

Tractaments corporals

Tractament per l’esquena que neteja la pell en profunditat, desintoxicant-la i alliberant-la de l’estrès cutani, mitjançant una exfoliació suau, constant i no agressiva, que aconsegueix eliminar les cèl·lules mortes i restes d’impureses sense deixar marques amb una extracció gens dolorosa.

Preu: 55€ (IVA inclòs)

Submergeix el teu cos en la més alta concentració de pura vitamina C a través d’aquest poderós tractament antioxidant ideal per a les pells faltes d’elasticitat, deshidratades o maltractades per agents externs.

CITRUS SCRUB és un tractament protector que exfolia la superfície cutània gràcies als seus efectius agents exfoliants naturals i botànics que eliminen les impureses i brinden un aspecte sedós i setinat a la pell.

Preu: 50€ (IVA inclòs)

Bamboo Scrub és un exquisit ritual de 30 minuts per a aquelles pells que requereixen despullar-se de toxines i cèl·lules mortes, combatent la sequedat i els signes d’envelliment cutani.

Aquest delicat exfoliant corporal actua a través de micro-partícules de bambú especialment escollides per relaxar i exfoliar la pell, eliminant les impureses de la superfície cutània. Gràcies a les seves extraordinàries propietats antinflamatories, cicatritzants, calmants, protectores i hidratants lluiràs una pell suau, lluminosa i totalment renovada.

Preu: 45€ (IVA inclòs)

La pressoteràpia facilita l’eliminació dels líquids, greixos i toxines, millora l’eliminació de la cel·lulitis, els edemes, les varices i els detritus que s’hagin produït per altres intervencions.

Actua a través de 5 maneres operatives a escollir segons la pressió de les diferents cambres:

 • Circulatori Superficial
 • Circulatori profund
 • Antiedema
 • Embarassades
 • Esportiu

Preus:

 • Sessió única – 22€
 • Abonament 6 – 120€ (20€/sessió)
 • Abonament 8 – 152€ (19€/sessió)
 • Abonament 10 – 180€ (18€/sessió)

La maderoterapia és una tècnica que aporta múltiples beneficis a la salut i estètica corporal, i consisteix en un tractament de massatge intens, amb instrumental de fusta dissenyat especialment per a aconseguir efectes reductors, anticel·lulítics i tonificants. Presenta una varietat de tractaments diferents, depenent de la zona del cos i la finalitat del massatge.

Com a beneficis podem trobar una millora en la circulació sanguínia, disminueix el teixit adipós reduint la celulítis, elimina toxines, tonifica i millora l’aspecte de la pell, és a dir, s’utilitza per a drenar, reduir volum i modelar el contorn corporal.

Duració: 1h        Preu: 70€ (IVA inclòs)

Duració: 1.30h        Preu: 90€ (IVA inclòs)

 • Circulatori a cames
 • Massatge de peus
 • Craniofacial relaxant
 • Esquena
 • Moldejador d’Abdomen

Duració: 30 minuts

Preu: 25€ (IVA inclòs)

Massatge actiu amb essència i crema de vitamina C, indicat per a l’oxigenació del teixit i estimulació de col·lagen, de manera que afavorim la circulació limfàtica i sanguínia.

Duració: 50 minuts

Preu: 60€ (IVA inclòs)

Massatge complet de moviments suaus i envolupants per a una màxima relaxació realitzat amb oli i essència a escollir.

Duració: 50 minuts

Preu: 50€ (IVA inclòs)

Depilació

L’equip més ràpid i indolor del mercat.

 • Llavi 15 €
 • Mentó 15€
 • Patilles 15€
 • Entrecella 15€
 • Zona perineal 15€
 • Axil·les 25€
 • Línia alba 25€
 • Línia alba parcial 15€
 • Aurèola 25€
 • Peus o mans 25€
 • Clatell 30€
 • Engonals 30€
 • Engonals brasileres 40€
 • Pubis complet 50€
 • Glutis 40€
 • 1/2 braços 40€
 • Braços 70€
 • 1/2 cames 70€
 • Cames senceres 100€
 • Abdomen 40€
 • Pit 40€
 • Lumbar 40€
 • Dorsal 40€
 • Abdomen + pit 70€
 • Lumbar + dorsal 70€
 • Espatlles 40€
 • Rejoveniment 50€

*Preu per sessió

Disseny de celles: 10€ (IVA inclòs)

Llavi superior: 6€ (IVA inclòs)

Et cases? El tractament d'estètica ideal pel dia de la teva boda

Som una de les clíniques més destacades en serveis d’estètica per a núvies i convidades i comptem amb packs molt complets per a tractar la teva pell en profunditat perquè llueixi perfecta en el teu gran dia. A més, disposem de serveis destinats al nuvi ja que la bellesa i la cura personal no entén de sexes.

Assessorament en bellesa

Busques una rutina de bellesa personalitzada i adaptada a les teves necessitats?

La pell canvia constantment i és normal que la rutina de bellesa que et funcionava l’any passat hagi deixat de fer-ho. A Clínica Vida’m hem dissenyat un nou servei perquè puguem assessorar-te sempre que ho necessitis.

Envia’ns un e-mail amb les teves necessitats aquí. Les nostres especialistes analitzaran tota la informació que ens facilitis i t’enviarem la rutina de bellesa personalitzada el més aviat possible.

Consulta'ns per videotrucada!

Truca'ns al 977 249 906 i t'enviarem l'enllaç

Si et sents perdut/da i no saps ni per on començar, això és per a tu. Si has provat mil productes i sents que res et funciona et podem ajudar. El nostre equip t’assessorarà online sobre els teus dubtes i de la cura de la teva rutina diària a casa.

La nostra felicitat és cuidar-te i acompanyar-te en el procés de tornar a enamorar-te de la teva pell…