La millor Pressoteràpia ja a Tarragona

Publicat per: Clínica Vida'm

La màquina de pressoteràpia de Novasonix NOVApress facilita l’eliminació dels líquids, greixos i toxines, millora l’eliminació de la cel·lulitis, els edemes, les varices i els detritus que s’hagin produït per altres intervencions.

NOVApress actua a través de 5 maneres a escollir segons la pressió de les diferents cambres:

 • Circulatori Superficial
 • Circulatori profund
 • Antiedema
 • Embarassades
 • Esportiu

Estem molt contents de poder oferir una de les millors pressoteràpies del mercat a Tarragona. Els nostres clients es mereixen la màxima qualitat possible i ara, al costat dels tractaments amb INDIBA i el làser mèdic Ellipse completem un cercle estètic excepcional, comenta l’Adrià, director de Vida’m.

Què és i per a què serveix la màquina de pressoteràpia?

L’equip de presoterapia NOVApress de Novasonix és un equip dissenyat per a obtenir els millors resultats, en estar composta per 24 cambres en format escates de peix, aconsegueix realitzar un drenatge limfàtic en la part que es tracti per a així poder aconseguir una pressió sobre el teixit de cames, abdomen, cuixes i tronc superior. Aquesta actua en tres nivells, la primera capa és l’epidermis la qual afavoreix a la microcirculació augmentant l’aportació d’oxigen a tots els teixits, seguint en la penetració del pannicle adipós que aquesta ajuda a la mobilització dels dipòsits grassos de l’organisme afavorint un efecte reductor fins a arribar a la musculatura en el qual es tonifica i reafirma les fibres musculars per a produir un efecte analgèsic i relaxant.

Aquesta pressoteràpia està indicada fins i tot per a persones que tinguin problemes de circulació, així mateix dones embarassades i esportistes, sent així un tractament no invasiu.

Quins són els seus beneficis?

Els beneficis principals de la pressoteràpia es basen en:

 1. Millorar l’aparença de la pell: ja que l’oxigen en sang s’incrementa ajudant així a produir la regeneració cel·lular
 2. Ajudar a eliminar les toxines: en pressionar el sistema circulatori es poden eliminar tots els residus de l’organisme
 3. Alleujar la pesadesa i dolor: reduint la inflamació on s’acumulen la retenció de líquids
 4. Reforçar la musculatura: ajudant a tonificar i reafirmar les fibres musculars, a més d’alleujar els símptomes del cruiximent
 5. Millorar la insuficiència venosa: drenant l’excés d’aigua en les venes

Puc fer-me pressoteràpia si estic embarassada?

La pressoteràpia NOVApress és totalment compatible amb l’embaràs, per la qual cosa les nostres pacients no correran cap risc.

Hi ha un programa especial per a les dones embarassades, així que no existeix cap problema perquè puguin venir a utilitzar aquesta màquina, comenta l’Adrià.

Contraindicacions de la pressoteràpia en l’embaràs

L’embaràs requereix unes certes cures, que en el cas de la pressoteràpia significa no aplicar pressió en el tronc, inclosa la pelvis. A més, durant el primer trimestre de l’embaràs no es poden realitzar sessions de pressoteràpia ja que es pot posar en perill el nadó.

Les persones que presentin algun d’aquests problemes de salut no han de sotmetre’s a utilitzar NOVApress o hauran de consultar amb l’especialista que porti el seu cas:

 • Problemes coronaris
 • Hipotiroïdisme o hipertiroïdisme
 • Hipotensió
 • Lesions obertes en la pell de la zona a comprimir durant el tractament
 • Flebitis
 • Infeccions localitzades o generalitzades

Si vols saber més o demanar cita contacta’ns al 977 249 906 🙂

Comparteix aquesta publicació