La rutina ideal per a combatre les arruges… si existeix!

Publicat per: Clínica Vida'm

Avui parlem amb Laura Ventura, la nostra especialista en tractaments de cabina, per conèixer tots els secrets per minimitzar el pas del temps sobre el nostre rostre.

Utilitzar productes específics per a cada edat facilita la feina. Tot i que hi ha diversos factors que influeixen, la cura que li donis a la teva pell és fonamental.

Ja sabem que el nostre estil de vida i alimentació són essencials per mantenir-se jove per dins i per fora. Dormir 8 hores al dia, beure prou aigua, evitar el consum d’alcohol i cafeïna estan a la llista. Igualment, fer exercici i protegir-nos del Sol són part d’aquests cures que agraeix la pell.

A més del que s’ha esmentat, també és obligatori complir amb una rutina antiarrugues per obtenir un resultat perfecte. Això ho podem resumir en 4 passos:

  1. Neteja: El primer és buscar un gel o crema segons el tipus de pell (greixosa, normal, seca, mixta) que eliminin amb suavitat les impureses, maquillatge, suor o greix del rostre.
  2. Hidratació: És necessari utilitzar un producte específic per a pells amb arrugues que promogui la regeneració cutània a més de hidratar-la i suavitzar-la. Els que estan basats en àcid hialurònic resulten estupends.
  3. El contorn dels ulls: Aquesta zona és molt delicada i la primera a patir els embats del temps, ja que té poques glàndules sebàcies i sol deshidratar-se amb facilitat. Després dels 35 anys, busca una crema determinada per a aquesta zona amb efecte lifting.
  4. Crema antienveliment: Utilitzar a diari una crema antiarrugues, incloent-la en la teva rutina, t’ajudarà a generar una barrera protectora contra els agents externs i augmentarà la resistència de la pell contra els signes d’envelliment que es produeixen.

A Vida’m Esthetics podem fer-te una anàlisi de la pell gratuït perquè sàpigues quin tractament és el més indicat.

I tu, ja fas la teva skincare a diari? Et llegim 😀

Comparteix aquesta publicació