Medicina estètica

Addicionalment als tractaments de cirurgia plàstica, a Clínica Vida’m tractem aquells aspectes íntimament relacionats també amb les millores estètiques de l’aparença física del nostre cos. Per això, realitzem lleugeres intervencions, pràcticament superficials i de curta durada, que permeten al/la pacient obtenir una millora física immediata.

Unitat facial

La toxina botulínica és una proteïna purificada derivada d’una bactèria que actua bloquejant l’impuls nerviós fins al múscul. Això permet inhibir la contracció excessiva de la musculatura facial, responsable de les arrugues d’expressió.

L’objectiu d’aquest tractament és ajudar a rejovenir la pell de manera senzilla i ajudar a recuperar la fermesa i la forma de la cara de manera natural. És un mètode senzill i indolor, que permet estimular la producció de col·lagen per obtenir un resultat rejovenidor. Les àrees d’actuació de la Bioplàstia facial són: el realç dels pòmuls, augment i modelat de la barbeta, el rictus, el nas i, fins i tot, traumes a nivell facial.

Procediment que serveix per millorar l’aspecte dels llavis mitjançant la introducció d’àcid hialurònic per a aconseguir més volum i hidratació. L’efecte dura entre uns 6 mesos i un any i no provoca cap tipus de dolor.

Procediment que serveix per millorar l’aspecte del nas mitjançant la introducció d’àcid hialurònic per a aconseguir la forma desitjada.

Tractament que consisteix en la exfoliació de les capes superficials de la cara per així eliminar les imperfeccions i afavorir un to i textura uniformes. Normalment, el peeling es basa en l’aplicació d’un preparat químic o físic capaç de provocar una destrucció limitada i controlada de l’epidermis i de les primeres capes de la dermis.

Tractament amb microinjeccions intradèrmiques en què s’empra un còctel vitamínic i una sèrie de principis actius essencials que donen a la pell un aspecte més saludable i revitalitzant. Tots ells tenen com a objectiu hidratar la pell en profunditat i afavorir a la reducció d’arrugues i flacciditat gràcies a l’estimulació de la producció natural de col·lagen i elastina a la cara.

Tractament amb microinjeccions intradèrmiques que apliquen CO2 en el teixit a tractar per tal d’oxigenar la pell, la qual cosa ajuda a eliminar les toxines que causen un aspecte cansat a la cara. A més, permet estimular la producció de col·lagen i elastina, substàncies responsables de la fermesa la pell.

Procediment mínimament invasiu amb l’objectiu de millorar la qualitat de la pell, estimulant la producció de col·lagen i permetent que els actius penetrin d’una forma molt més profunda. Amb això s’aconsegueix reduir les línies d’expressió, arrugues fines, cicatrius, taques i la mida dels porus, a més de millorar la turgència de la pell.

Aplicació de microinjeccions d’àcid hialurònic de baixa densitat i llarga durada que nodreixen i hidraten la pell en profunditat. A l’estimular la producció de col·lagen i restablir l’hidrobalanç cutani, els Skinboosters milloren l’elasticitat i l’estructura de la pell, donant-li lluminositat i fent que llueixi suau i llisa. Aquest tractament és ideal a partir dels 30-35 anys, quan el pas dels anys i altres factors com una mala alimentació o una exposició solar excessiva comencen a fer efecte a la pell (cara, coll i escot).

Tractament de radiofreqüència que té com a objectiu rejovenir el cutis i la seva textura, donant-li un aspecte jove i saludable ja que renova les cèl·lules dèrmiques i fa que les marques de l’acne, ferides i cicatrius tinguin un millor aspecte, fins i tot difuminant segons la seva profunditat.

Unitat corporal

El tractament de la Hiperdrosi consisteix en bloquejar temporalment els nervis que causen la sudoració mitjançant injeccions de toxina botulínica.

Els estimuladors de col·lagen són productes que s’injecten al rostre per activar la producció natural d’aquesta proteïna. El principal objectiu d’aquest tractament estètic és eliminar la flaccidesa facial aconseguint una dermis més ferma.

Aquest tractament està enfocat a recuperar una pell llisa i ferma. Es col·loquen uns fils tensors que ancoren la pell i, d’aquesta manera, s’aconsegueix recol·locar i frenar la caiguda d’aquesta.

Tècnica estètica que es basa en l’aplicació de microinjeccions amb substancies per millorar la qualitat i l’aspecte de la pell.

Exfoliació de la superfície de la pell mitjançant una substància química per aconseguir una regeneració natural de la pell i combatre una varietat de símptomes.

Unitat capil·lar

Procediment quirúrgic que permet recuperar el cabell gràcies a la implantació de microempelts a les àrees on hi ha alopècia o calvície.

Altres

Programa d’aprimament que s’ha de fer sota seguiment i recomanació mèdica, destinada especialment a casos d’obesitat mitjana o alta, basada en una dieta proteica que té com a objectiu mantenir els resultats de la pèrdua de pes a llarg termini per establir un estil de vida saludable, amb uns canvis d’hàbits alimentaris i el seguiment mèdic de forma periòdica.