Noves classes dirigides

Publicat per: Clínica Vida'm

A partir del mes de Setembre comptarem amb Aitor Vega, tècnic superior en Esports de Clínica Vida’m, que ens oferirà noves classes dirigides (a més de les quals ja comptàvem de Low Pressure Fitness i Pilates) per a posar-nos en forma de la manera més saludable i divertida possible. 

Quines classes s’ofereixen?

GAP:

Programa enfocat a treballar Glutis, Abdominals i Cames des d’una perspectiva més contemporània, on es parteix de situacions estables a situacions cada vegada més exigents; s’utilitzen materials com a mitjans elàstics, pesos i el propi pes corporal buscant aquesta fonamentació que hi ha darrere de l’entrenament, avançant no solament en la millora del nivell muscular sinó també la millora a nivell funcional i de destresa motriu perquè sigui amè divertit i motivante.

Stretching&Mobility:

Programa amb l’objectiu de millorar la teva qualitat de vida, enfocat a millorar la mobilitat i estabilitat del nostre cos. Mitjançant exercicis segurs i estables ens centrarem en l’objectiu de millorar el patró postural i d’anar modificant la nostra postura feia posicions molt més correctes utilitzant material bàsic.

Total Building Construction (TBC):

Programa amb objectiu de posar-te en forma, millorar els nivells de mobilitat, estabilitat i desenvolupament de la força; a més, trobaràs un espai educatiu perquè comprenguis el perquè dels exercicis utilitzant material bàsic, molt de benefici i baix risc perquè puguis progressar de manera eficient mitjançant sessions adaptades a les teves necessitats i possibilitats.

Senior Fitness:

Programa amb l’objectiu de mantenir i/o millorar la forma física global amb sessions grupals que ajudaran a millorar la confiança i relacions socials. Fer exercici contribueix a una millora física i la prevenció de malalties, l’envelliment saludable és una realitat.

Sempre estic a la recerca de noves oportunitats que em permetin continuar millorant les meves habilitats i coneixements per a afrontar nous reptes professionals. Incorporar-me a l’equip de Vida’m és un somni per a mi – comenta l’Aitor.

T’hi apuntes? Demana més informació aquí.

Comparteix aquesta publicació