Parlem de toxina botulínica

Publicat per: Clínica Vida'm

Si busques un aspecte més natural i descansat, a Clínica Vida’m t’oferim la toxina botulínica.

Quan expressem, riem o plorem, els músculs de la cara es contreuen. Amb el temps l’activitat d’aquests músculs produeixen arrugues d’expressió, com les de l’entrecella, el front, les potes de gall i el nas, entre d’altres. Aquestes alteracions es poden corregir amb botox de manera temporal i segura.

Que és el Botox?

La toxina botulínica és un “neuromodulador” utilitzat per a tractar les arrugues paralitzant temporalment el múscul. No emplena les arrugues sinó les relaxa i disminueix l’impacte de les contraccions en la pell per a mantenir una expressió natural.

Molts anomenen a aquest tractament “Botox” sense saber que aquest nom fa referència a un medicament que conté toxina botulínica (solament existeixen tres marques legals a Europa: Vistabel®, Azzalure® i Bocouture®, qualsevol altra marca inclòs la BOTOX® no és legal utilitzar-la en estètica).

Quin és el procediment?

S’injecta en petites quantitats produint una relaxació del múscul on és aplicat. No requereix d’anestèsia i és gairebé indolor. Es dur a terme a la consulta i una vegada finalitzat el procediment el pacient pot tornar a les seves activitats diàries sense cap problema.

Quant duren els efectes del Botox?

Els resultats són temporals i solen ser visibles als 3 o 4 dies i la durada dels seus efectes perdura entre 3 i 6 mesos.

Quan es pot començar a injectar-lo?

Com en tot, no hi ha una edat ideal, però si has notat arrugues en repòs o estàtiques (què són les que es veuen quan no estàs arrufant les celles, somrient o entretancant els ulls), llavors és un bon moment!

“Baby botox” és una opció per a aquells d’entre 25-30 anys. Consisteix en l’aplicació de toxina en dosis més petites perquè aquestes línies fines o arrugues no tinguin oportunitat de marcar-se al rostre aconseguint un efecte suau i natural.

Demana més informació a la Clínica. T’hi esperem!

Comparteix aquesta publicació