Recupera el teu abdomen després del part amb hipopressius i INDIBA

Publicat per: Clínica Vida'm

Avui, parlem amb Teresa Mayayo, fisioterapeuta de Vida’m especialista en faixa abdominal, prepart i postpart, d’un tema molt demandat: recuperar l’abdomen després de l’embaràs.

“L’arribada d’un nou membre a la família és un moment molt emocionant”. No obstant això, és normal que moltes dones es trobin amb la preocupació de la flaccidesa abdominal després del part.

Avui volem compartir amb tu la solució!

Per què es produeix l’abdomen flàccid després del part?

Durant l’embaràs el cos experimenta moltíssims canvis. Un d’ells, és l’estirament dels músculs abdominals. Després del part, els músculs abdominals queden adormits i una mica afuncionals i és per això que moltes les dones veuen com el seu abdomen ha canviat: està diferent i no senten que aquest és l’abdomen que recordaven.

En algunes, la molt nomenada diàstasi abdominal queda present.

Vols saber com recuperar el teu abdomen i eliminar la flaccidesa?

Mantenir una dieta equilibrada amb una bona hidratació i comptar amb el suport d’un professional especialitzat en faixa abdominal són les bases fonamentals per a recuperar la forma del teu cos.

L’activitat física s’ha d’anar introduint gradualment segons la fase de postpart en la qual et trobis i l’estat del teu abdomen.

“Els abdominals hipopressius són la millor opció quant a exercicis per a recuperar la funció de l’abdomen després de l’embaràs”, comenta Teresa.

Com saber si tinc diàstasi abdominal després del part?

Recomanem venir a una consulta perquè, sigui un professional, qui realitzi un examen físic per a detectar la diàstasi abdominal.

La radiofreqüència INDIBA és un tractament efectiu per a la recuperació postpart?

La radiofreqüència INDIBA és un tractament indolor i no invasiu que ajuda a la recuperació del teixit mitjançant l’activació del col·lagen i elastina, i a Tarragona som uns dels pocs centres on pots trobar-la.

Amb INDIBA aconseguim augmentar el to muscular de les zones flacidas, eliminar la graderia acumulada, reduir o eliminar estries, recuperar elasticitat de la pell entre altres beneficis. En el cas de cesària, també, ajuda a la recuperació de la cicatriu, comenta Teresa.

Si vols més informació truca’ns al 977 249 906 i reserva la teva valoració amb la nostra especialista, Teresa Mayayo.

Comparteix aquesta publicació