Taller de Medicina Estètica a càrrec de la Dra. Arranz

Publicat per: Clínica Vida'm

La Dra. Sara Arranz va impartir el passat dissabte 25 de setembre un Taller de Medicina Estètica per a estudiants de Màster, on van poder practicar in situ les tècniques més novedoses dins d’aquest món que tan de moda s’ha posat últimament.

Poder ajudar a futurs companys de professió és un goig per mi. A mi també em van ensenyar molt quan estava aprenent i crec que és una bona manera de poder iniciar-se en aquest fabulós món de la Medicina Estètica, comentava la Dra. Arranz.

Arranz, una de les doctores que s’ha fet més viral a les xarxes socials gràcies als magnífics treballs, demostra cada dia un potencial enorme i una passió per la seva feina que fa que sigui una de les més sol·licitades per als pacients per fer-se petits retocs.

Cada vegada la gent s’anima més a cuidar-se i millorar el seu aspecte, i això fa que ens haguem d’actualitzar molt sovint per poder oferir les tècniques més actualitzades i modernes possibles als nostres pacients, explica Arranz.

Sabem que l’augment de llavi és una de les teves tècniques preferides…

M’ENCANTA! És increïble la sensació quan estas punxant el llavi i veus com agafa la forma que desitges. A més, cada vegada són més les pacients que estan a consulta per fer-se altres retocs i acaben preguntan-te per l’augment de llavi. I com no, se l’acaben fent! 

Aquest serà l’únic taller que faràs?

No, ja en tenim varis programats. A l’Octubre en farem un altre i més endavant, esperem, que molts més. Són molts estudiants (i altres metges estètics) que volen aprendre i actualitzar-se.

Com són aquests tallers?

Els tallers consten d’una part teòrica molt sintetizada i una part pràctica, que engloba la major part del taller. Ho fem amb pacients reals, que volen fer-se alguns retocs i aprofitem l’avinentesa per formar a altres metges. Els pacients queden encantats!

Si ens llegeix algun metge o estudiant, com poden apuntar-se a aquests tallers?

Amb una trucada o e-mail a la Clínica o directament a mi a través de les xarxes socials @dra.saraarranz. Aquí obtindran tota la informació i els passos a seguir.

Comparteix aquesta publicació