“The Cure” de Natura Bissé a Clínica Vida’m

Publicat per: Clínica Vida'm

LA CURA DE BELLESA PERFECTA PER A UN RITME DE VIDA ACCELERAT

Imagina que poguessis regalar-te una experiència spa, intensament desintoxicant i que netegés la teva pell a fons.

Doncs això és “The Cure”: un tractament extremadament reparador, una resposta a l’efecte de l’entorn en el qual vivim, un ritual que restaura, purifica i hidrata. Gràcies a tècniques dissenyades al detall, un meticulós procés d’extracció, un massatge desintoxicant, una màscara microestimulant i un vel hidratant amb color, els porus de la pell s’obren, es tracten amb cura i, a continuació, es tanquen, es purifiquen i se suavitzen amb refrescants extractes botànics.

RESTAURA – DESINTOXICA – HIDRATA

“The Cure” de Natura Bissé és tractament facial que neteja la pell en profunditat, detoxificant-la i alliberant-la de l’estrès cutani. De formulació professional d’enzims per a una exfoliació suau, constant i no agressiva, que aconsegueix eliminar les cèl·lules mortes i restes d’impureses, sense deixar marques i sense extracció dolorosa.

PAS A PAS

En primer lloc, relaxarem cos i ment amb l’essència AROMA NÈCTAR DETOX realitzant lleugeres pressions en braços i cames.

Començarem la neteja facial profunda amb THE CURE ALL-IN-ONE CLEANSER. A continuació aplicarem THE CURE ENZYME PRE-THERAPY, una escuma enzimàtica que facilita l’extracció, allibera la pell de residus grassos, elimina les cèl·lules superficials i la suavitza.

Finalment tonificarem amb THE CURE HYDRO-GEL-TÒNER aportant confort i frescor a la pell.

Amb aquests tres únics passos la pell canviarà per complet i estarà preparada per a absorbir tots els principis actius que aplicarem a continuació.

A partir d’aquí, és el moment d’exfoliar en profunditat. Adaptarem aquest pas a les necessitats de cada pell, aplicant GLYCO PEELING o GLYCO PEELING PLUS. Amb aquest producte aconseguirem regenerar les primeres capes donant lloc a una pell més llisa, lluminosa i uniforme.

Si la teva pell necessita una exfoliació més intensa aplicarem GLYCO 3 PEEL (suplement de 15€).

Realitzarem una lleugera extracció ja que la pell haurà quedat lliure d’impureses i punts negres. (En cas de ser necessari, les nostres tècniques en estètica realitzaran una extracció més profunda).

A continuació aplicarem THE CURE BOTANICAL POST-THERAPY, realitzant un profund massatge dètox amb el qual proporcionem una frescor instantània i una pell descongestionada després de l’extracció.

A partir d’aquí serà el moment d’hidratar i oxigenar la pell amb THE CURE INSTANT THERAPY MASK, una innovadora tecnologia nanoactiva que unifica el to de la pell, aporta hidratació a l’instant, estimula la microcirculació gràcies a la seva acció efervescent i potència la penetració dels principis actius. Durant l’exposició de la màscara realitzarem un massatge a braços i mans aportant una increïble sensació de benestar per a donar per acabat el tractament.

Pell neta, desintoxicada i renovada completament!

Durada del tractament: 75 min

www.naturabisse.com

Comparteix aquesta publicació