TrisoNIM® – El Test d’ADN Prenatal no invasiu a Vida’m

Publicat per: Clínica Vida'm

Clínica Vida’m ha tancat la col·laboració amb NIMGenetics per a la realització del “Test d’ADN fetal en sang materna” per a la detecció de les alteracions cromosòmiques associades a les síndromes de Down, Edwards o Patau.

Mitjançant seqüenciació massiva d’última generació (NGS, Next Generation Sequencing) i l’aplicació de el algorisme NIFTY®, aquest estudi permet estimar un risc de presentar aquestes malalties amb una fiabilitat superior al 99%. Addicionalment, aquest test proporciona informació sobre altres alteracions genètiques i sobre el sexe fetal.

Revolucionant el diagnòstic prenatal

Adrià Adam, director de Vida’m, es mostra molt satisfet de poder comptar amb TrisoNIM®, i explica que això permetrà a moltes famílies conèixer si el seu fetus té anomalies cromosòmiques sense cap risc.

Com funciona?

A partir de la desena setmana d’embaràs, i mitjançant prescripció mèdica, es pren una sola mostra de sang materna per a analitzar en el laboratori tots els cromosomes del fetus i així també conèixer, fins i tot, el sexe, explica Adam.

Recentment, en aquests estudis s’han afegit altres paràmetres per a analitzar malalties produïdes per mutacions, les quals passen inadvertides en les ecografies del primer trimestre.

Vida’m t’acompanyarà en el viatge més important de la teva vida.

Clica aquí per més informació.

Comparteix aquesta publicació