Vida’m present al “Berué Christmas Market”

Publicat per: Clínica Vida'm

Els dies 9, 10 i 11 de Desembre Vida’m estarem al Berué Christmas Market a l’Hotel Mas La Boella participant amb sortejos de diversos tractaments per a tots aquells que el visiteu.

Quin horari fan?

El divendres de 17h a 21h i el dissabte i diumenge de 10h a 20h.

Per què participa Vida’m al “Berué Christmas Market”?

Perquè molt fàcil… en primer lloc perquè tenim un especial afecte a qui l’organitza: Carlota Comas, una de les nostres nutricionistes. Carlota, al costat de la Berta, van fundar Berué, una agència d’Organització i Decoració d’Esdeveniments dinàmica, creativa i jove. Elles dos porten molt temps organitzant esdeveniments, noces, celebracions fora del seu àmbit professional… i és per aquest motiu que hem volgut ajudar-les patrocinant aquest Market. D’altra banda, hem volgut donar a conèixer la Clínica i tots els serveis que podem oferir llançant un sorteig espectacular de diversos tractaments que podreu participar només a l’arribar al recinte.

Hi ha activitats pels més petits?

Un any més hi haurà una zona d’entreteniment per a ells, i a més enguany rebran la visita especial del Pare Noel. La zona enjardinada estarà destinada a l’oferta gastronòmica i música en directe perquè pugueu passar una jornada d’oci entretinguda.

Quant costa l’entrada?

Únicament 3€, una veritable ganga!

Us hi esperem a tots!

Comparteix aquesta publicació