Estètica

En recerca de la millora de l’aspecte físic de cada pacient, a Clínica Vida’m hem incorporat tècniques estètiques, teràpies i tractaments que t’ajudaran a obtenir una imatge més estilitzada i elegant, i que afavoriran que et sentis bé amb tu mateix/a.

A través de tècniques d’estimulació per radiofreqüència com INDIBA ® DEEP BEAUTY, impulsarem aspectes com la reafirmació de la pell, el rejoveniment facial, les tècniques d’anti-aging o els tractaments capil·lars. Unes teràpies realitzades sota control d’especialistes que poden complementar-se amb tractaments estètics de NATURA BISSÉ i SKINCLINIC.

A més, a través de tècniques com el microblading, i a través de la micropigmentació de la pell, podem crear un bonic maquillatge semipermanent. Útil per a les celles, el microblading permet simular de forma realista i natural els pèls necessaris.


Tractaments facials

Tractament essencial per fer cada 3-4 mesos adequat per a tot tipus de pell, on aconseguiràs hidratar, equilibrar i regenerar la pell.

És el tractament bàsic de Vida’m, amb productes d’altíssima qualitat, per cuidar la pell del rostre i que inclou una neteja de cutis, extracció d’impureses (punts negres), renovació cel·lular i hidratació.

Preu: 45€ (IVA inclòs)

Tractament facial que neteja la pell en profunditat, desintoxicant-la i alliberant-la de l’estrès cutani, mitjançant una exfoliació suau, constant i no agressiva, que aconsegueix eliminar les cèl·lules mortes i restes d’impureses sense deixar marques amb una extracció gens dolorosa.

Preu: 75€ (IVA inclòs)

Exclusiu tractament oxigenant que refresca i restaura el to saludable de la pell. Mitjançant l’acció del peròxid d’hidrogen, l’actiu Oxy-Flow i de l’aigua viva (una aigua rica en vitamines i minerals), aquest relaxant ritual proveeix a la pell de l’oxigenació necessària.

Purifica intensivament, aclareix la hiperpigmentación, és ideal per a persones que treballen de nit, en ambients contaminats, fumadors, viatgers freqüents…

També apaivaga les pells congestives, pells amb rosàcia i capil·lars trencats o dilatats.

El seu exclusiu protocol de 60 minuts s’adapta a les necessitats de la pell, tant en una pell jove asfixiada, una pell amb els primers signes de l’edat que presenta oclusió o una pell envellida i sense moviment.La pell respira, s’oxigena, s’il·lumina i allisa i es restableix de nou el to saludable en tota la seva extensió.

Preu: 65€ (IVA inclòs)

Si l’ús de la mascareta, l’estrès o altres factors han fet que la teva pell s’hagi tornat més sensible, és probable que ara tinguis alguns símptomes com a irritacions, enverlliment (eritema) o fins i tot descamació. Per a tractar la pell sensibilitzada, la millor solució és escollir tractaments que incloguin ingredients reparadors i enfortidors i que augmentin el llindar de tolerància cutània.

Precisament, aquest és l’objectiu del tractament S.O.S Sensibilitat. Un ritual específicament dissenyat per a recuperar i reforçar la pell, que la repara en profunditat i li aporta una immediata sensació de calma, alleujament i confort. A més, combat la microinflamació, causant de l’envelliment prematur de la pell.

Preu: 75€ (IVA inclòs)

Exclusiu tractament on una potent injecció d’antioxidants farà reflotar les pells cansades i asfixiades.

Els antioxidants, i en concret la Vitamina C, i independentment de l’edat, prolonguen la joventut i la tersura de la pell gràcies a la seva capacitat de protegir i afavorir la regeneració de les cèl·lules i del sistema immunològic.

Per això, la Vitamina C és un dels antioxidants més preuats en estètica, sobretot pel seu efecte directe en els nivells de col·lagen de la pell. A més, és essencial per a la síntesi del col·lagen en el nostre organisme, entre altres funcions protectores i curatives.

El tractament Citrus Vita-Essence és un escut protector, antioxidant i regenerador que combina diferents fonts de Vitamina C en elevades concentracions per a aconseguir una màxima sinergia i eficàcia en el seu protocol.

El resultat és una pell exquisida, resplendent i carregada de lluminositat, sense la petjada que el cansament, el Sol o els hàbits poc saludables deixen en ella.

Preu: 80€ (IVA inclòs)

Excepcional tractament antiaging per a pells madures amb una exclusiva combinació d’ingredients altament eficaços que li aporten un extraordinari poder reafirrmant i regenerador, actuant a nivell dèrmic en el propi cor de la pell.

La seva acció de fermesa i elasticitat, redueix les arrugues i línies d’expressió oferint resultats espectaculars per a les pells que precisen un tractament intensiu de xoc profundament nutritiu i hidratant.

A més, proporciona un efecte lífting, nodreix, hidrata i regenera la pell, redefineix l’oval facial, redueix les arrugues i línies d’expressió i combat les deficiències hormonals típiques de la pell madura.

Preu: 110€ (IVA inclòs)

Tractament pel contorn dels ulls i llavis que provoca un efecte d’antienvelliment evitant les primeres arrugues. A més, els productes utilitzats protegeixen dels raigs UVA.

Preu: 35€ (IVA inclòs)

Tractament exclusiu per a pells greixoses on es comença amb una neteja facial profunda (amb extracció) i una intensa exfoliació per preparar la pell per a la posterior aplicació de concentrats d’actius equilibrants i reguladors per combatre la proliferació de bacteris i regular l’excessiva secreció de greix en la pell.

Aquest és indicat per a persones amb la pell amb punts negres i impureses o pell sense brillantors.

Preu: 70€ (IVA inclòs)

Màscara facial antiedat per a una hidratació immediata. Les línies fines es redueixen i la pell es veu i se sent humida, més fresca, més radiant i rejovenida.

Preu: 20€ (IVA inclòs)

Tractament per excel·lència de Natura Bissé que amb una completíssima injecció d’ingredients molt potents, aplicats minuciosament en el solc de l’arruga mitjançant un massatge, activen de manera notable la microcirculació, potenciant l’oxigenació de la pell i dels músculs facials.

El tractament podem dividir-lo en tres etapes: exfoliació rejovenidora i ultralluminosa, tractament reestructurant d’efecte lífting i, finalment, l’aplicació d’una màscara reparadora.

Aconsegueix gairebé el mateix efecte que el Bótox, però sense agulles.

Per a qui? Per als qui no volen entrar en l’univers de les microinjeccions, però busquen resultats similars; i per als qui sí han començat a infiltrar-se toxina botulínica o mesoteràpies facials però busquen potenciar i prolongar els seus efectes.

Preu: 110€ (IVA inclòs)

Tractaments corporals

Tractament per l’esquena que neteja la pell en profunditat, desintoxicant-la i alliberant-la de l’estrès cutani, mitjançant una exfoliació suau, constant i no agressiva, que aconsegueix eliminar les cèl·lules mortes i restes d’impureses sense deixar marques amb una extracció gens dolorosa.

Preu: 55€ (IVA inclòs)

Tractament reafirmant i remodelant ultra-concentrat que actua a través d’un sistema de cintes refermants inspirades en mètodes utilitzats en fisioteràpia, que al costat d’un innovador concentrat vitamínic, revitalitzen i tonifiquen la pell, atenuant la formació i l’aspecte de les estríes.

Amb això, s’aconsegueix un cos ferm i remodelat amb aquest addictiu tractament d’excel·lents resultats immediats i durabilitat prolongada.

Preu: 35€ (IVA inclòs)

Exquisit ritual de Natura Bissé per a viure una experiència capaç de vitalitzar la pell del teu rostre i cos, amb tots els beneficis de la vitamina C. Aquest tractament comença amb una profunda exfoliació cítrica, després de la qual la pell rep un dolç embolcall corporal de vitamina C i mantega de karité, finalitzant amb un massatge relaxant. La sofisticació i la cura global d’aquest tractament enriqueixen la pell amb una aportació extra de vitamines necessàries per al dia a dia. Un ball cítric per als sentits, especialment indicat per a aquelles pells danyades pel sol i els radicals lliures.

Preu: 70€ (IVA inclòs)

Submergeix el teu cos en la més alta concentració de pura vitamina C a través d’aquest poderós tractament antioxidant ideal per a les pells faltes d’elasticitat, deshidratades o maltractades per agents externs.

CITRUS SCRUB és un tractament protector que exfolia la superfície cutània gràcies als seus efectius agents exfoliants naturals i botànics que eliminen les impureses i brinden un aspecte sedós i setinat a la pell.

Preu: 50€ (IVA inclòs)

Bamboo Scrub és un exquisit ritual de 30 minuts per a aquelles pells que requereixen despullar-se de toxines i cèl·lules mortes, combatent la sequedat i els signes d’envelliment cutani.

Aquest delicat exfoliant corporal actua a través de micro-partícules de bambú especialment escollides per relaxar i exfoliar la pell, eliminant les impureses de la superfície cutània. Gràcies a les seves extraordinàries propietats antinflamatories, cicatritzants, calmants, protectores i hidratants lluiràs una pell suau, lluminosa i totalment renovada.

Preu: 45€ (IVA inclòs)

Tractament amb un ultraefectiu gel concentrat d’acció anticel·lulític i reductor que es combina amb avançades tècniques de massatge per a esculpir la teva silueta. Els actius drenants i desintoxicants combaten i prevenen els nòduls de greix localitzat ajudant-te a reduir volum i a lluir una pell molt més llisa i ferma.

Preu: 80€ (IVA inclòs)

Exclusiu ritual ultranutritiu de Natura Bissé elaborat amb roses de Damasc procedents del Marroc, tractades amb un mètode a baixa pressió per a conservar la seva aroma original.

Amb aquest luxós ritual aconseguiràs una pell completament renovada i rejovenida, a més d’una gran sensació de calma i benestar gràcies a les propietats aromaterapèutiques de les roses.

El tractament consta d’una exfoliació corporal amb pols de diamant, aportant a la pell una gran lluminositat i nutrició. Renova i afina la superfície, que es revela tersa, llisa i més bella que mai.

Seguidament es realitza un profund massatge amb Rose Oil, un oli extremadament reparador, ideal per a tot tipus de pells especialment per a aquelles amb falta d’hidratació.

Per acabar, col·locarem un vel protector que aporta a la pell una agradable i elegant sensació de frescor.

Preu: 90€ (IVA inclòs)

Experiència multisensorial per excel·lència de Natura Bissé, basada en l’extracte de llavor de raïm, capaç d’estimular, reestructurar i protegir la pell.

Consisteix en un massatge energètic sobre punts de dígit-puntura i una màscara en forma de gasa humitejada en extracte de llavor de raïm, artemia salina, i complex de oligo-col·lagen. El tractament culmina amb una silicona volàtil, aplicada en cada arruga, que provoca un efecte lífting immediat.

Preu: 155€ (IVA inclòs)

Microblading

El microblading és una tècnica de tatuatge semipermanent (aprox 1-2 anys de duració), pèl a pèl, que et permetrà lluir unes celles perfectes i naturals, dissenyades segons la forma del teu rostre.

És una tècnica indolora apte per a homes i dones, independentment del to de pell, que utilitza micropigments hipoal·lergènics.

Si el teu objectiu és oblidar de maquillar-te tots els dies i presumir de mirada, el microblading és la solució.

Preu: 300€ (retoc i IVA inclòs)

Assessorament en bellesa

Busques una rutina de bellesa personalitzada i adaptada a les teves necessitats?

La pell canvia constantment i és normal que la rutina de bellesa que et funcionava l’any passat hagi deixat de fer-ho. A Clínica Vida’m hem dissenyat un nou servei perquè puguem assessorar-te sempre que ho necessitis.

Envia’ns un e-mail amb les teves necessitats aquí. Les nostres especialistes analitzaran tota la informació que ens facilitis i t’enviarem la rutina de bellesa personalitzada el més aviat possible.