Hola Bloome!

Publicat per: Clínica Vida'm

La forma moderna de cuidar-se per dins i per fora arriba a Tarragona i a l’abast de tots!

Bloome és la combinació de salut estètica i benestar, amb tractaments de medicina estètica, sense cirurgia i amb resultats naturals.

  • Resultats efectius
  • Sense cirurgia
  • Recuperació curta

Oferim tractaments estètics sense cirurgia i amb resultats discrets i naturals, amb el propòsit de millorar el benestar de les persones. La Medicina Estètica és l’especialitat mèdica que tracta de millorar la relació de les persones amb el seu aspecte i enfortir el seu amor propi, comenta Manu Caldas, CEO de Bloome.

Quin tipus de tractaments ofereix Bloome?

  • Àcid hialurònic: Les seves propietats refermants, hidratants i regeneradores ho converteixen en, una substància perfecta per a millorar l’aspecte i la qualitat de la pell del rostre.
  • Bòtox: És la clau per aconseguir una pell amb una aparença renovada, suau i natural.
  • Peelíng químic: El millor tractament estètic no invasiu, dissenyat per a acabar amb les cèl·lules envellides i danyades. Aconseguir un rostre amb una textura natural amb lluentor és el seu objectiu.
  • Hidratació facial: Amb la mesoteràpia facial s’aporta lluentor i lluminositat en el rostre. Ajuda a revitalitzar i tonificar la pell.
  • Mesoteràpia capil·lar: És un tractament que permet lluitar contra l’alopècia a través de microinjeccions, ajuda a enfortir la textura i la qualitat del pèl.

Qui hi ha darrere d’aquests tractaments?

Comptem amb Jaume Tufet, qui ens assessora en la selecció dels millors professionals i tractaments. Jaume és també membre de la junta directiva de la SEME (Societat Espanyola de Medicina Estètica).

Tot el nostre equip mèdic té tres coses importants en comú: experiència, passió per la medicina estètica i l’objectiu de garantir que tots els nostres pacients se sentin tan bé com sigui possible aconsegueixo mateixos, per dins i per fora, explica Manu.

On podem trobar més informació?

A la nostra web, https://heybloome.com, o mitjançant el nostre Whatsapp, es pot trobar tot el que un necessita. El que ja els podem dir és que els nostres pacients trobaran resultats naturals i duraders que ajuden a realçar la bellesa natural mantenint la seva autenticitat. Perquè la pell llueixi perfecta, llisa, sense arrugues, saludable i lluminosa, comenta Manu.

Benvinguts a Vida’m!

Comparteix aquesta publicació