Les nostres especialitats

SERVEIS DE SALUT PER AL TEU BENESTAR INTEGRAL

A Clínica Vida’m comptem amb múltiples especialitats de la salut i el benestar, així com incorporem progressivament noves àrees i consultes sanitàries relacionades, amb l’objectiu d’oferir una cobertura i assistència sanitàries integrals.

FISIOTERÀPIA I OSTEOPATIA

Els serveis de fisioteràpia de Clínica Vida’m són una de les nostres activitats destacades. Els nostres terapeutes són especialistes en…MÉS + »

DIETÈTICA I NUTRICIÓ

El servei de dietètica i nutrició de Clínica Vida’m està adreçat a proporcionar aquelles pautes i règims alimentaris necessaris…MÉS + »

CIRURGIA PLÀSTICA

A través de l’especialitat mèdica de la cirurgia plàstica, a Clínica Vida’m oferim serveis adreçats a la correcció o millora…MÉS + »

MEDICINA ESTÈTICA

Addicionalment als tractaments de cirurgia plàstica, a Clínica Vida’m tractem aquells aspectes íntimament relacionats…MÉS + »

MEDICINA

L’atenció mèdica a pacients és un dels serveis de la clínica adreçats a la prevenció, diagnòstic i tractament de malalties…MÉS + »

PSICOLOGIA

Conscients que la salut i el benestar integrals són indissociables d’un cos i una ment humana saludables, a Clínica Vida’m…MÉS + »

ESTÈTICA

En recerca de la millora de l’aspecte físic de cada pacient, a Clínica Vida’m hem incorporat tècniques estètiques…MÉS + »

ENTRENAMENT PERSONAL TERAPÈUTIC

Sovint, després d’una afecció o lesió, el cos necessita recuperar forma i reprendre les activitats habituals…MÉS + »

CLASSES DIRIGIDES

A Clínica Vida’m oferim un conjunt de classes dirigides i d’entrenament personal de la mà de professionals…MÉS + »

…i moltes altres especialitats més.

Contacta amb nosaltres per conèixer tots els nostres serveis

Equip multidisciplinari

Professionals de primer ordre, qualificats i experimentats

Clínica Vida’m som persones al servei de persones. Per això, considerem que un tracte personalitzat, proper i de tu a tu és l’essència de la nostra manera de fer. Volem conèixer-te i que ens coneguis, saber què necessites o què et motiva i, conseqüentment, acompanyar-te en la millora de la teva salut i qualitat de vida. Hi posarem esforç, passió per la nostra vocació, i com no, el més preparat quadre professional.

La clínica

Al servei de la salut i el benestar
per una qualitat de vida superior

Benvinguts/des a Clínica Vida’m. Benvinguts/des a l’única clínica on la millora constant de la teva qualitat de vida és el focus del nostre treball professional. A Clínica Vida’m volem omplir i desbordar de vida, de salut i de benestar el teu cos i la teva ment.

Especialistes de primer nivell i amb una dilatada trajectòria

A Clínica Vida’m tu ets el centre de la nostra atenció. El nostre objectiu és proporcionar-te un servei sanitari d’alta qualitat i un tracte humà proper i personalitzat. Tot plegat, aportant-te solucions en salut i benestar, enfocades al fet que gaudeixis d’una vida més plena i satisfactòria. Això, ho fem apalancant-nos en el valor de comptar amb un equip multidisciplinari de primer nivell, àmpliament experimentat, que posarà la teva salut i benestar en el centre d’una qualitat assistencial excel·lent i del més estricte rigor professional.

Instal·lacions de primer ordre al centre de Tarragona

A Clínica Vida’m disposem d’àmplies i modernes instal·lacions al bell mig de l’Avinguda de Catalunya, a Tarragona. El nostre centre, amb més de 250 m², un equip de professionals de la salut i el benestar, i equipat amb els darrers avenços tecnològics per a les diferents especialitats, ens permeten donar una resposta integral a aquells aspectes sanitaris que et faran gaudir d’una qualitat de vida superior. Ens deixes omplir de vida el teu dia a dia?

Salut i benestar al dia

Tota l’actualitat de la salut de la mà dels nostres professionals

Qualitat i proximitat, valors de Clínica Vida’m

Els pacients prenen la paraula

Ets un professional en actiu?

Suma’t al projecte de Clínica Vida’m

Clínica Vida’m és un projecte dirigit per professionals de la salut i el benestar 100% enfocat a proporcionar la més alta qualitat de vida als clients que ens visiten. Si ets un professional actiu, experimentat i treballes amb la convicció i la filosofia vitalista de la nostra organització, Clínica Vida’m és per a tu. Formar part del nostre equip, a més, implica un conjunt d’avantatges per seguir desenvolupant-te i creixent com a professional. Vols conèixer-les?

Contacte

  …o si ho prefereixes:

  Truca’ns o envia’ns un Whatsapp

  977 249 906 | 601 987 347

  Escriu-nos

  hola@clinicavidam.com

  Visita’ns

  Av. Catalunya, 22 D, entresol 1 · 43002, Tarragona