Osteopatia a Tarragona – Benvinguda Blandine!

Publicat per: Clínica Vida'm

NOVA INCORPORACIÓ A LA CLÍNICA!

Amb gran entusiasme i alegria els presentem a la més recent incorporació al nostre equip de professionals: l’osteòpata Blandine. Blandine s’uneix a nosaltres amb un conjunt únic d’habilitats i una profunda passió per l’osteopatia que estem segurs enriquirà encara més l’experiència d’atenció que oferim a Vida’m.

Coneixem a Blandine

Blandine va estudiar a Lyon (França) a l’escola ISOstéo, i és una osteòpata altament qualificada amb anys d’experiència en el tractament d’una àmplia varietat de condicions musculoesquelètiques i de salut en general.

El seu enfocament centrat en el pacient i la seva habilitat per a establir connexions significatives amb aquells als qui atén són característiques que la destaquen com a professional de la salut.

Per conèixer-la millor, hem mantingut una breu conversa amb ella:

Vida’m: Blandine, primer de tot, benvinguda al nostre equip. Estem emocionats de tenir-te aquí. Què et va portar a interessar-te per l’osteopatia i decidir unir-te a Vida’m?

Blandine: Moltes gràcies, estic encantada d’estar aquí. La meva passió per l’osteopatia va sorgir quan era jove i vaig experimentar personalment els beneficis d’aquesta teràpia en el tractament de problemes de salut. Des de llavors, he treballat amb determinació per formar-me i adquirir les habilitats necessàries per ajudar els altres a millorar la seva qualitat de vida. Unir-me a Vida’m representa una oportunitat emocionant per seguir fent aquesta tasca i oferir una atenció integral als pacients.

Vida’m: Quins aspectes consideres més importants en la pràctica de l’osteopatia i la relació amb els pacients?

Blandine: La relació amb els pacients és fonamental en la meva pràctica. Cada persona és única i té necessitats de salut diferents. La meva missió és escoltar-los atentament, comprendre les seves preocupacions i desenvolupar un pla de tractament personalitzat. També considero essencial l’aspecte educatiu, ajudar els pacients a comprendre el seu cos i com poden contribuir al seu benestar mitjançant canvis en l’estil de vida i la prevenció.

Vida’m: Quins tipus de condicions o trastorns musculoesquelètics tractes amb més freqüència com a osteòpata?

Blandine: Tracto una àmplia varietat de condicions, des de dolors de columna i articulacions fins a trastorns de la mobilitat i altres problemes relacionats amb el sistema musculoesquelètic. També oferim suport per a molts altres problemes de salut, ja que considero que l’osteopatia pot tenir un impacte positiu en la salut en general.

Vida’m: Finalment, si els nostres pacients volen programar una cita amb tu, com poden fer-ho?

Blandine: És molt senzill. Podeu trucar a la clínica i demanar una cita amb mi. Estic disponible per començar a ajudar els nostres pacients a sentir-se millor i millorar la seva qualitat de vida.

Estem segurs que us sentireu còmodes i ben atesos en les seves consultes. Si desitja programar una cita amb ella, no dubti a posar-se en contacte amb nosaltres. Blandine ja està disponible per a programar consultes i començar a ajudar els nostres pacients a sentir-se millor.

Comparteix aquesta publicació