L’Abdominoplastia, una intervenció molt demandada a Cirurgia Plàstica

Publicat per: Clínica Vida'm

La Abdominoplastia és una de les operacions més demandades a la consulta de Cirurgia Plàstica de la Dra. Mejina de Tarragona, i per això, avui ha volgut donar-nos més detalls sobre aquesta intervenció.

La Abdominoplastia va dirigida a aquells pacients que volen eliminar un excés de pell i greix de l’abdomen, i a més, reforçar la musculatura de la paret abdominal.

Aquest excés de pell es dona quan un pacient ha sofert una pèrdua de pes significativa o després d’embarassos, ja que la pell i els músculs abdominals s’han relaxat i no han recuperat la seva forma inicial. És per això que el major nombre de pacients que volen realitzar aquesta cirurgia són dones, comenta la Dra. Mejina.

Una de les preguntes més freqüents en la consulta és si els resultats són definitius. La Dra. Mejina afirma que si ho són, sempre que s’acompanyi d’una dieta equilibrada i exercici periòdic.

Quins són els primers passos d’aquesta intervenció?

Primer de tot fem una valoració inicial a consulta on es realitza un diagnòstic i una avaluació de l’estat general de salut del pacient. Aquí expliquem en què consisteix la intervenció i quins seran tots els passos a seguir si la persona es decideix a operar. Aquesta primera visita és totalment gratuïta i sense compromís.

En què consisteix l’operació?

És una intervenció sota anestèsia general. Es realitza una incisió al ventre per a poder separar la pell de la paret abdominal, exposant els músculs abdominals. Els músculs són tibats i units per a poder proporcionar una paret abdominal ferma i una cintura més estreta. Una vegada la pell és separada, s’estira i la pell sobrant s’extirpa.

En acabar la intervenció col·loquem un embenatge perquè no hi hagi risc d’acumulació i millorar la retracció de la pell. A més, el/la pacient haurà de portar una faixa compressiva durant unes setmanes per a contenir bé la paret abdominal.

I després d’això, què?

A la consulta es repeteix molt aquesta pregunta. Què fer després de la intervenció? Sempre recomano als meus pacients visitar a l’Adrià Adam, el meu fisioterapeuta estètic de confiança per a tractar els postoperatoris. En el cas de les abdominoplasties, l’Adrià treballa genial el drenatge linfàtic i el tractament de la cicatriu per a evitar adherències.

Aquest tractament és molt necessari per a veure un resultat excel·lent i és per això que a Vida’m oferim també el servei a domicili de fisioteràpia per a facilitar als nostres pacients l’accés a una bona rehabilitació, comenta Adrià.

Si vols més informació truca’ns al 977 249 906 i t’ho explicarem tot 😀

Comparteix aquesta publicació